maanantai 5. marraskuuta 2012

Uusia kuvia, taas viikko kulunut

Vähän hassun näköinen asento, en oikein onnistunut tänään saamaan sen seisomaan mitenkään järkevästi. Ei siitä mitään järkevää saa irti vielä, mutta onhan viikkoja vasta 3 nyt takana ensimmäisestä astutuksesta.


Ruokahalu on ollut erittäin huono nyt muutaman päivän, mutta mitään pahoinvointia ei ole havaittu. Se syö paljon vähemmän nyt kuin yleensä, mutta sillä on aina mennyt ruokahalu ylös ja alas. Hirveästi tekisi mieli hyvää, mutta oma ruoka ei maistu ollenkaan, vaikka siihen sekoittaa kaikennäköisiä barflisukkeita.

Tänään oli itsehillintä meidän treeniohjelmassamme. Oli vähän kuin esine-etsintä ja paikallaoloa samalla kerralla. Laitoin sen istumaan ja kävin itse kiertämässä alueen ja heitin lempilelun metsään. Sitten kutsuin sitä luokseni ja sieltä se sitten hyvällä katsekontaktilla sai vapauskäskyn lähteä lelua etsimään. En olisi ikinä uskonut että se noin hyvin pystyy istumaan hiljaa ja odottaa, koska jos sen laittaa kiinni puuhun se vinkuu ja huutaa koko ajan. Eli taidanpas ottaa kevythäkin mukaan kun aloitetaan agiharkat uudestaan, siinä se ehkä pysyy käskyllä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti