maanantai 19. marraskuuta 2012

5 viikkoa täynnä, pirteämpi koira

Jaha, se oli sitten kuvien vuoro taas, mutta nyt jopa näyttää siltä kuin vyötärö olisi tullut takaisin. Voihan se toki olla niinkin että viimeviikon kuva oli jotenkin huono, eikä kertonut totuutta. Vinosti ylhäältä katsottuna Isla vatsa kyllä näyttää isommalta kuin ennen. Ehkä sitten profiilikuvasta näkee että vatsaviiva on lähtenyt menemään enemmän rintakehän korkeudelle. Yritin tällä kertaa venyttää koiraa. Vyötärön ympärysmittaan oli tullut taas sentti, eli nyt aika reilu 57cm.

Islalla on nykyään paljon enemmän ruokahalua, ei kuitenkin ihan hirveästi. Kuitenkin tulee pieni epäily, että tämä olisi sittenkin vain valeraskautta. Nisät ovat suurentuneet, mutta sehän ei kerro puolesta ei vastaan. Se on piristynyt selvästi, vaikei lenkillä jaksa niin pitkiä matkoja kuin ennen. Sillä on suuri halu taas tehdä töitä. Tänään se juoksulenkin aikana lähinnä pyöri jaloissa, kun koko ajan katseli minun päälleni, "mitä me seuraavaksi tehdään", "anna jo se seuraava käsky". Islan tyypillinen kengurutyyli on tullut takaisin, se pomppii kuin kenguru ja käntyy ilmassa, kun se on iloinen. Lisäksi Islaa pissattaa enemmän kuin ennen, se ei jaksa pidättää niin kauan ja sitten kun se pääsee ulos niin pissaakin heti, en sanoisi kuitenkaan että se joisi paljon enemmän nyt.

2 kommenttia:

  1. Oma koira myös astutettu 28.10 ja 30.10. Tullaan perästä päin. Tosin ruoan nirsoilu alkoi kun 3-viikkoa tuli täyteen.

    VastaaPoista
  2. Mun mielestä sen alalinja on jo melkein suora! :D Ja tuo tiheämpi pissailu puhuis kans tiineyden puolesta! Ja se vaan pahenee, jos on tiine. ;) Meidän Varpulla oli todella huonot ruokahalut koko tiineyden ajan. Vaati kekseliäisyyttä saada se syömään yleensä mitään muuta kuin maksalaatikkoa... Kun eihän sitä saa jatkuvasti syödä. Joskus sille kelpasi vain katkaravut, joskus kissanruoka, toisinaan grillimakkara tai nakit...

    VastaaPoista