keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Uusi astutus takana

Isla kävi syyskuun lopussa Anemoneniityn kennelin luona vähän vierailemassa. Leena ja Katriina veivät sen tapailemaan WW Yangoviper's Duudsonin. Nyt toivotaan parasta että astutus onnistui, Isla ja Häjy olivat kiinni vain toisella astutusyrityksellä. 

Isla toipui tosi nopeasti edellisestä pentueesta, johtui varmaan siitä että niitä oli vain kolme. Kun pennut olivat 3,5 kk vanhoja, Isla oli jo entisensä näköinen, entisen oloinen se oli jo seuraavana päivänä, kun oli tullut takaisin kotiin. Aamulla synnytyksen jälkeen, kun kävimme röntgenissä, Isla oli yhtä kova häsläämän kuin aina, synnytys ei hidastanut askelia pätkäkään. Isla tykkäsi emänä olemisesta, hoiti pentujaan todella hyvin, joten ajattelin antaa sille uusi mahdollisuus saada narttupentu. Jos nyt vain syntyisi sopiva tyttö, se jää Anemoneniityn kenneliin. Jos...jos jne, voisin ottaa pennun siitä sitten tulevaisuudessa. Vielä en kuitenkaan halua toista saksanpaimenkoiraa ja Isla ei saa enempää pentuja tämän pentueen jälkeen. Toivotaan siis tarpeeksi monta narttua, jotta olisi mistä valita.

Islalla on ollut veto vähän poissa, sillä on ollut kuumempaa kuin yleensä ja vatsa ei ole toiminut niin hyvin kuin normaalisti, joten voisin veikata että pienokaisia voisi olla tulossa marras-joulukuun vaihteessa.

Luvassa on aika vilkkaita veijareita, jos katsoo emää ja isän luonnetestituloksia. Ehkä juuri vilkkauden ja molempien vanhempien suuren puolustushalukkuuden takia en suosittelisi tätä yhdistelmää ensimmäiseksi koiraksi.

Viikonloppuna laitan ensimmäiset kuvat, toivon mukaan, kasvavasta vauvamasusta, perjantaina on kulunut astutuksesta 2 viikkoa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti